avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Caut un model editabil de somatie de plata ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Caut un model editabil de somatie de plata de la o ...

Buna ziua!
Caut un model editabil de somatie de plata de la o firma catre alta firma,care sa intrerupa si prescriptia .Mentionez ca firma A are emise facturi catre firma B ,iar firma B a confirmat soldul ,dar nu a efectuat plata.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:13, 8 Aprilie 2024
Apelați la un executor judecătoresc, dacă aveți creanță executorie ajunsă la scadență.
Buna ziua, nu exista un model si intocmirea unei somatii care nu corespunde dpdv legal situatiei dvs. aplicata la normele legale incidente, va poate fi mai mult dezavantajoasa decat avantajoasa. De aceea, cel mai bine, apelati la un avocat sa va redacteze somatia dupa studierea documentelor pentru a nu va trezi ulterior ca somatia dvs. nu produce efectul scontat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari de creante, datorii, probleme cu bancile cristinapit cristinapit Va rog frumos sa-mi explicati daca prescriptia este intrerupta de somatie fara a fi urmata de executare silita. Mai explicit daca pentru un credit restant, pe ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera debitul? Andrei T Andrei T daca facturile pe care trebuia sa le incasez s-au prescris mai exista vreo posibilitate de a recupera banii? pe dreptul comun sau alta modalitate? Va ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)