avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Informatii auto despre "Programul Rabla"
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Informatii auto despre "Programul Rabla"

Unde pot pune intrebari despre programul RABLA? Caci un domn CLEMENTE nu prea stie sa vb, ma cam luat la suturi.... de parca as fi intrat la dansul in casa neinvitat...,mai are si o poza la usa unui primar....(scuze,daca eu sunt cel vinovat)
Astept raspuns.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Nemteanu , utilizator 11:48, 6 Februarie 2010
Buna seara user Adrian Nemte...,
Va rog frumos sa aveti in vedere faptul ca pe acest forum se discuta ideea si nu persoana (fizica/juridica) si nici nu este cazul sa faceti diverse afirmatii cu privire la userii de pe acest forum.
Daca doriti sa initiati discutii cu acestia, aveti optiunea mesajelor private.
Va invit sa cititi cu atentie si Regulamentul de postare, poate reusiti sa nu va mai suparati data viitoare, pe nimeni.:)
www.avocatnet.ro/content/tag...

La intrebarea dvs., despre programul Rabla, gasiti informatii aici:
[ link extern ]
Va multumesc mult.
Referitor la afirmatiile cu privire la userul care mi-a raspuns sictirit sa stiti ca aveti dreptul ca si mine de astfel la o reactie de om normal,zic eu.
(Nu am dorit sa intru la o discutie privata cu un asemenea om, deoarece nu vreau sa mi se adreseze superior) ne-raspunandu-mi-se simplu la o simpla intrebare,ca si cea de sus.- Unde intreb de rabla?.
EX; iesi afara de aici,-- aici se discuta alte subiecte...
Va cer scuze,tuturor pentru comentarii,si va multumesc pentru ca exista un asemenea site foarte,foarte util.
O ZI BUNA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre forum - de ce mi-a fost sters un comentariu de la un subiect ispires ispires Buna ziua, Forumul este pentru a comenta liber anumite situatii. De ce mi-a fost sters comentariul de la discutia Competente tribunal sau judecatorie? ... (vezi toată discuția)
Cum "pacalesc" procedura de predare permis? Bongiovi Bongiovi Buna ziua am si eu o intrebare la cei ce se pricep cu exactitate in acest domeniu.Intamplarea e simpla veneam din club, consumasem ceva bauturi alcoolice, m-a ... (vezi toată discuția)
Acest forum ContSters140930 ContSters140930 Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept. Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul ... (vezi toată discuția)