avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot primi avizul de funcționare de la primarie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot primi avizul de funcționare de la primarie?

Bună seara!
Pot primi avizul de funcționare de la primarie pentru Salon de înfrumusețare CAEN 9602 dacă spatiul inchiriat este încadrat în CF ca și Construcție Administrativ socială?
Prima dată au spus ca e bine, iar când am mers cu restul actelor cerute au spus ca nu se mai poate și trebuie făcută schimbare de destinatie!
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:55, 9 Aprilie 2024
Deja ati primit raspuns chiar de la organele competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. ... AnoCa17 AnoCa17 La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. Cum nu exista acordul locatarilor și nici o asociație de bloc înființată deoarece ... (vezi toată discuția)