avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Microfinantare Progress
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Microfinantare Progress

Buna ziua,

A aparut pe site pe 16 decembrie 2009 o informatie despre Microfinantare Progress din fondurile europene.
Desi am tot cautat de atunci pe internet, nu am gasit decat stirea in sine, data de mai multe site-uri de stiri sau de specialitate.
Stie cineva cine sunt "organismelor publice si private instituite in statele membre" in cazul Romaniei si unde pot fi accesate infomatiile despre criteriile de eligibilitate?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 16:57, 3 Februarie 2010
fiind un program adresat somerilor care doresc infiintarea unei afaceri incercati o intrebare la ministerul muncii sau la ajofm-ul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiul de a beneficia de subventii europene teodora.nenciu teodora.nenciu Citez un coleg de forum =D> E un privilegiu sa beneficiezi de subventii si nu un drept al omului. Prin urmare, cred nu este nerezonabil sa fie necesar un ... (vezi toată discuția)
Șomerii pot accesa fonduri europene ? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am citit acest articol Somerii care vor sa puna pe picioare o afacere, dar nu au banii necesari, vor beneficia, de la 1 ianuarie, de conditii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri raspuns de la parlamentul european teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Va rog frumos ma poate ajuta cineva sa inteleg mai bine raspunsul pe care l-am primit de la Parlamentul European, pe care-l reproduc mai ... (vezi toată discuția)