avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general auditare ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

auditare ong

va rog sa-mi confirmati daca un ong care traieste din cotizatii si sponsorizari, fara a fii de utlitate publica,are comisie de cenzori cu presedinte expert contabil , fara angajati. va multumesc

Alte discuții în legătură

Asociatie parinti claudiaP claudiaP Buna ziua, Spuneti-mi va rog, la o Asociatie de parinti de la o gradinita doresc sa tin evidenta contabila fara a fi platita.Sub ce forma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Ghid infiintare asociatii, fundatii, federatii Gabriela Mihai Gabriela Mihai Am gasit pe internet un astfel ghid realizat de Asociatia Altermedia. Cred ca este foarte folositor. Pentru cine este interesat dau ... (vezi toată discuția)
Obligatia nominalizarii cenzorului in statutul unui ong misha_1965 misha_1965 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa imi clarific cateva aspecte referitoare la cenzori, in cazul unui ONG. 1) In statutul unei Asociatii (in general al unui ... (vezi toată discuția)