avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CAT COSTA SA FACI ITP IN ROMANIA LA O MASINA CU NUMERE ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CAT COSTA SA FACI ITP IN ROMANIA LA O MASINA CU NUMERE DE GERMANIA ...

CAT COSTA SA FACI ITP IN ROMANIA LA O MASINA CU NUMERE DE GERMANIA
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 10:05, 15 Aprilie 2024
ITP-UL se face doar la mașini înmatriculate în România.
Daca masina este inmatriculata in alta tara si circula pe teritoriul Romaniei, se poate efectua ITP doar la reprezentantele RAR si este valabila doar pe teritoriul Romaniei
Si trebuie toate documentele originale ale inmatricularii masinii, cum e in Romania CIV-ul. Nu cred ca utilizatorul dorea asa ceva, cerea cit costa si sa fie valabil si in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism adus din germania jacquelline jacquelline Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: in vederea inmatricularii unui autoturism adus dintr-o tara UE (Germania), trebuie sa obtin de la ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu 2016 gogutzu89 gogutzu89 Se poate inmatricula o masina adusa din Germania fara a plati taxa de mediu ? Daca se poate care ar fii metoda , cat ar costa si cat timp dureaza aproximativ ... (vezi toată discuția)