avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine este proprietar in cazul contractului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine este proprietar in cazul contractului de intretinere?

buna ziua .
am mai multe intrebari si am nevoie mare de ajutor.
Eu si sotia vrem sa facem un contract de intretinere cu bunicii ei.Daca nu inregistram contractul la oficiul cadastru e vreo problema?Vom aparea la primarie cu impozit pe cladiri?Sau la finante?Interesul nostru e sa nu avem proprietate pe nume .Vrem sa beneficiam de programul prima casa.In ce masura poate fi atacat de unchii sotiei ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 18:19, 3 Februarie 2010
Daca se mentioneaza in act proprietari vor fi cei ce acorda intretinerea.
Actul poate fi atacat.

avocat Claudiu Lascoschi
buna ziua!
asteptati si dvs sa luati credit prin programul prima casa, dupa facetia ctul cu bunicii.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Despre testament mada_roxi mada_roxi buna ziua am si eu cateva intrebari sper sa ma puteti ajuta Bunicul meu are un teren de 1000mp pe care e construita casa lui, el are 2 copii pe mama si 1 ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea ContSters111388 ContSters111388 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: -tatal meu mai are 3 frati ,unul decedat(anul trecut in decembrie), ceilalti 2 in viata - cel care a decedat a ramas ... (vezi toată discuția)