avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ART 255/2013 vreau si eu un raspuns 1. nu am fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ART 255/2013 vreau si eu un raspuns 1. nu am fost prezent in ...

ART 255/2013 vreau si eu un raspuns
1. nu am fost prezent in camerea prelimniara nu s-a vrut ca eu sa ajung am intrebat de 100 de ori nu am primis un raspuns clar
2.am intrebat factorul postal de 10 ori daca a venit citatie din camera preliminare si culmea am pierdut si cele 3 zile sa fac constenstatie nu SA VRUT SUB NICI O FORMA CA EU SA STIU ACEL AVOCATdin oficiu care a fost prezent in camera preliminara ma sunat cu nr ascuns dupa s-a dat hotarirea defnitiva si trimterea in judecata INTREB si la mine se poate trmite in camera preliminara s-a audiat doar un martor si s-a pus inscrisuri atit ma trebuie adus ala din botosani si cred ca se trece la adimistrare probelor ROG DIN SUFLET ...!!! PE 19 APRILIE E UN NOU termen
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:58, 13 Aprilie 2024
Nu ati primit un raspuns pentru ca nu sunteti clar in ceea ce doriti si ceea ce scrieti si pentru ca ati deschis mai multe conturi de utilizator (a se vedea @nicu33) si nici nu precizati clar ce doriti si nici ce inseamna ART 255/2013, si asa mai departe...
@nicu144
Utilizator 16:34, 13 Aprilie 2024


buna ziua nicu144, va dnd stimabile modrator trandafir2 cu tot respectul am avut o avocata slab pregatita care a urmarit doar bani imi spune asa... ca NU SUNT PROBE>,,CULMEA..a citit doar ordonazta de retinere atit avut tot timpul sa invoce legea 255/2013..care spune asa>si punera im aplicare a legi nr 135/2010..nu a facut nimik nici eu pina ziele asta am aflat si culmea am acum tot dosaru am ramas umit cum organele de urmarire..{procuror} ..nu a vazut ce declara martori..declaratile se contrazic plus partea vatama il goneste si i spune asa:PLEACA BA DE AICI CA ESTI DUBIOS> DOMNULE moderator trandafir2 ce insemna asta ? daca a intrat peste noi si a strigat poltia poltia ca eu sa fug si el sa ramina cu ia sa faca sex asta i-am spus judecatorului.
Ce probe poate sa abia ei ? declarati care se poate face constenstatie.
1.procesul verbal de contenstare de la fata locului nu este complext si arugumentez ca nu s-a facut perchizitonare mea ei spun ca nu am avut bunuri si valori FALS martorul ma vazut cind vb la telefon nu este obiect de valoare?..!!!
2. I N CAMAREA preliminara eu nu a fost prezent nici nu s-a dorit de catre organele de urmarire sa ajung acolo a facut blat cu avocatul din oficiu desemnat atunci trebuia pe data de 9-12-2022 sa ma sune,, ca doar era desmenat pe dosarul meu.
.Culmea nici la data de 16-12-2022 nu ma chemat ..a trecut timpul fara sa stiu si am pierdut cele 3 zile fara sa stiu abia dupa 4 luni suna avocatul asta din oficiu cu nr ascuns ca s-a ma prezint la judecata ...!!!
INTREBARE pot motiva acum cind este dezbaterile doar s-a ascultat 2 martori... pot motiva legea 255/2013...si vreau sa va spun ca am fost si la posta unde am locatia ..!! NU A VENIT NIMIK DE LA JUDECATORIE CUM ESTE posbil asa ceva ?!!!
Am rugat de 3 ori pe posterita domana nu a venit nimik nu domnule ...!!!
Ce spune judecatorul din camera prelimiminarA:
ca eu am acostat-o din afara parcului si am trantit-0 la pamanat iar din fotografile de la camera de supravegere nu dovdeste asta ca nu acostat-o si nu eram eu sau partea vatamata inm afara parcului factor important...
Din declaratia data de partea vatamata : ATENTIE..
Spune ca nu am batut-o...!!!nici nu a tipat ...
acum intreb daca martorul2 este arstat pentru trafic de persoana partea vatamata era in cucubinaj cu el pot cere noului avocat din oficiu sa faca contenstatie impotriva martorlui doarce in perioada aia erau impreuna...!!
rog mult in special pe legea 255./2013 recomandat este sa fac acum cerere sau...!!!DESI INCA ESTE LA DEZBATERI...!!!





[ interventie moderator - mutat discutia la primul topic deschis ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua nicu144, va dnd stimabile modrator trandafir2 cu tot ... nicu144 nicu144 buna ziua nicu144, va dnd stimabile modrator trandafir2 cu tot respectul am avut o avocata slab pregatita care a urmarit doar bani imi spune asa... ca NU SUNT ... (vezi toată discuția)
Buna seara rog mult sunt inculpat dosar viol art 218 si sunt ... nicu144 nicu144 buna seara rog mult sunt inculpat dosar viol art 218 si sunt la judecata fond pot invoca prin cerere @legea 255/2013?sau sa astep apelu ca pot motiva ca nu am ... (vezi toată discuția)