avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post

salut!......cine stie daca si in ce conditii se poate transforma un post de studii superioare?......... de ex. : din consultant sa se transforme in expert(treapta imediat urmatoare). Cine face acest lucru?....resursele umane la solicitarea sefului? .....Ordonatorul de credite(seful institutiei)?.... institutia fiind bugetara.......(nu functionari publici!)
Treptele pt. studii superioare sunt : consultant / expert / consilier / sef birou.....
multumesc
Cel mai recent răspuns: camelya31 , utilizator 22:18, 18 Octombrie 2006
dupa cum ai expus problema, rezulta ca si postul de consultant este cu studii superioare, din moment de urmatoarea treapta este expert, nu?....:-/.
din cate stiu eu, la bugetari, trecerea in urmatoarea treapta se face in urma unei evaluari...tinandu-se cont si de limitele de cheltuieli de personal admise.

cat despre transformarea unui post su studii medii in superioare e mai delicata....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post rona rona salut!......cine stie daca si in ce conditii se poate transforma un post de studii superioare?......... de ex. : din consultant sa se transforme in ... (vezi toată discuția)
Transformare post rona rona salut!......cine stie daca si in ce conditii se poate transforma un post de studii superioare?......... de ex. : din consultant sa se transforme in ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in functie IrimiaAdrian IrimiaAdrian Am absolvit facultatea in 2007. In 2008 am devanit functionar public dar postul nu prevedea studii superioare.In 2010 am absolvit masterul. Eu sunt incadrat ... (vezi toată discuția)