avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, In urma cu 1 an am inaintat cerere de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, In urma cu 1 an am inaintat cerere de divort impotriva ...

Buna ziua,
In urma cu 1 an am inaintat cerere de divort impotriva sotiei mele dar ne am impacat.Am facut cerere de renuntare la divort.Sotia a semnat un contract cu avocata ei.Ia dat un avans dar avocat cere acum sa i dea toti bani cu toate ca nu sotia nu mai beneficiaza de serviciile ei odata ce a am renuntat la proces.Procesul nu a inceput.Ce sa facem ?Avocata ne poate da in judecata ca nu i mai platim diferenta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:50, 16 Aprilie 2024
cititi contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort valyhyper valyhyper Buna ziua, ma aflu intr-o situatie putin ciudata si as dori cateva sfaturi si ulterior un ajutor specializat. Sotia mea este hotarata sa divorteze, noi suntem ... (vezi toată discuția)
Divort munteanucatalin munteanucatalin Buna ziua, acum cateva luni sotia a intentat un proces de divort la nervi, avocatul pe care il are angajat nu ii aduce la cunostinta , mai bine spus nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Recuperare de bani - contract de tranzactie tepesv tepesv Buna ziua, Am avut un caz de judecata in care mi-am stabilit titlul de mostenitor, dupa decesului tatalui. Sotia supravietuitoare(din ultima casatorie a ... (vezi toată discuția)