avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, am moștenit un teren intravilan al ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, am moștenit un teren intravilan al părinților ...

Bună ziua, am moștenit un teren intravilan al părinților mei acum decedați, pentru ca pe titlul de proprietate eram 4 moștenitori ,am făcut esire din diviziune prin instanta deoarece unul din moștenitori ni a dorit pe cale amiabila, Acest fapt sa întâmplat în 2010 ,acum de curând dorind sa fac cadastru și carte funciara ,a trebuit sa măsurăm din nou terenul, la aceste măsurători au ieșit 350 mp în plus și 8 parcele cu indentificatori cadastrali gresiti, am depus documentația la primarie pentru rectificarea iar ei miau respins cererea motivând un art 5 din lege 18/ 91 și trimitnduma către instanta , as dori sa știu dacă e legal ceia ce au motivat și ce demersuri ar trebui sa fac către instanță, în speranța că mă ajută cineva cu un sfat avizat ,Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate gpana gpana Am mostenit un teren cu constructii in intravilan satesc. Dorind sa obtin cartea funciara expertul a constatat ca suprafata terenului este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)
Diferente de suprafata, lipsa numar cadastru csz33 csz33 Am sa incerc sa detaliez in pic situatia, sa intelegeti mai bine, poate astfel imi veti putea raspunde. Am mostenit un teren intravilan (cu o casa de ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)