Puteti sa-mi spuneti daca inreg contabile sunt bine?
301-401 100
601-301 100
345-711 100 pret de productie
411-701 pret de vzare(pret de prod.+cota % din ch. indirecte-salarii,amortizare, curent,adaos)
711-345 100
Lucrez in Saga daca doreste cineva sa ma ajute, receptia mate stiu sa o fac, dar mai departe?
Multumesc
1 Introducerea in programul de contabilitate-Saga, la productie unde se trece produsul finit in partea de sus, iar jos materialele prime si consumabilele folosite.
La iesiri factura la client.Factura la client trebuie sa aiba aceeasi data cu p finite obtinute? Ex pt o lucrare( un client) se lucreaza mai multe zile, se trece in fisa de magazie tot ce sa luat din magazie in zilele respective, eu cred ca data facturii la client este aceeasi cu data p finite obtinute, dar daca vine un control nu bate stocul de materiale scriptic cu faptic. Corectati-ma daca gresesc
2 La articolele de p finite trebuie create pt fiecare p finit ex. geam 3 camere alb, geam 3 camere stejar, geam 5 camere alb, geam 5 camere stejar etc, sau ajunge sa creem un singur articol pt geam?
3Cum este corect sa trecem pe factura la client la bucata sau la mp?
Multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.