avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoană fără discernamant internată fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoană fără discernamant internată fără înstințarea și consințământul aparținătorilor

Este normal ca o persoana fără discernamant sa fie internata la pshiatrie fără înstințarea și consințământul aparținătorilor sau a celui care îl are în grijă, în condițiile în care poliția și spitalul îi cunosteau datele de contact ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 18 Aprilie 2024
Da, este corect sa fie internat in caz de urgenta, daca personalul medical calificat a constatat ca internarea se impune.

Daca a fost dus de politie la spital, inseamna ca, fie se auto-vatama, fie era agresiv si punea in pericol alti cetateni.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
Aparținător sau persoana care îngrijește, nu echivalează cu tutore. Chiar și asa, daca era cazul de internare, l-au internat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu persoane bolnave psihic tiucristian tiucristian Buna! Am mare nevoie de ajutor in legatura cu o persoana bolnava psihic. Sa incep cu inceputul. Duminica seara cineva i-a devastat( spart geamuri, usi) casa ... (vezi toată discuția)
Tutela pentru parinti varstnici Geani_geani Geani_geani Buna seara. Am o problema majora cu parintii mei. Tata e grav bolnav, are cancer la rinichi si e aproape nevazator din cauza unei cataracte avansate. Mama e ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 17/2000 kormi kormi Buna seara! Conform Legii 17/2000 Art. 5 Nevoile persoanelor varstnice aflate in situatia de pierdere totala sau partiala a autonomiei, care pot fi de ... (vezi toată discuția)