avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cheltuieli spitalizare accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cheltuieli spitalizare accident auto

Cheltuieli spitalizare accident auto



Buna ziua,
In urma cu ceva timp am avut un accident auto cu victime, eu fiind vinovatul. Am primit o instiintare de plata pentru cheltuielile de spitalizare a victimei. Am comunicat acest lucru asiguratorului care mi-a transmis faptul ca spitalul poate solicita direct suma de la ei. Reprezentantii spitalului refuza acest lucru, solicitand ca eu sa platesc suma si apoi sa o recuperez de la asigurator. Baza legala indicata de spital fiind art.320 alin.1 din L.95/2006. Va rog sa ma clarificati cum as putea rezolva problema, neavand posibilitatea achitarii sumelor si recuperarea ulterioara a acesteia. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 16:49, 23 Aprilie 2024
Cereti raspunsul spitalului in scris.
In cazul in care sunteti dati in judecata pentru cheltuielile de spitalizare, chemati inj garantie asiguratorul RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 313 l95/2006 Ioanastt Ioanastt Art. 313 din L95/2006 - (1) Persoanele care prin faptele lor aduc daune sănătăţii altei persoane răspund potrivit legii şi au obligaţia să repare ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizari mihai82 mihai82 Am avut un accident de masina in urma caruia soferul masini cu care mam ciocnit o fost grav ranit . Ma dat in judecata si in sentinta scrie asa \" In baza ... (vezi toată discuția)