avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua tuturor, doresc să solicit ajutorul dvs ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua tuturor, doresc să solicit ajutorul dvs în legătură ...

Bună ziua tuturor, doresc să solicit ajutorul dvs în legătură cu PIERDERI DE APĂ și surplusuri facturate! Mă cam chinui de 1 an de zile pt a soluționa această problemă, în care mai există și astăzi! Ma numesc Claudia și sunt din orașul Covasna, din păcate de când s au montat acest contor principal (sept.2022)la câțiva metri de bloc, avem în continuu pierderi. S - au făcut controale, s au schimbat repartitoarele la fiecare apartament, având în scara doar 2 pausali,. Pierderi vizibile nu sunt! Tin sa va spun ca aici nu există asociație de locatari!eu reprezint scara mea și atât. Mai există multe blocuri cu aceasta problema în oraș.
Doresc să contactez un avocat care s a confruntat cu acest tip de problemă și să mă ajute și să vorbesc cu el, dacă se poate un nr de contact.
Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2024
Claudia /Nuți, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudia /Nuți , utilizator 20:34, 19 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in primul rand trebuie sa ne spuneti cine repartieaza pierderile si de ce?
Din moment ce aveti 2 necontorizati ei ar trebui sa plateasca tot ce iese diferenta fara de apometrul general.
Sunt de acord cu dvs, calculele și tot le fac cei de la gospodărie comunală ors Covasna, adică cei care ne oferă acest serviciu, pt ca dpdv. sunt mulți mc in plus și se împarte egal pe fiecare apart în parte, am depus și cereri atunci când eram plecată în Italia, și mi s a facturat timp de 3 luni numai surplus în fact.!
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
Claudia /Nuți, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pausal apa rece? cum putem descoperi hotul? ContSters109480 ContSters109480 Locuiesc intr-o scara de bloc cu 20 de apartamente, din care 1 nu are apometre in apartament. 19 detin centrala termica, implicit apometre. Scara are un ... (vezi toată discuția)
Factura apa prea mare sebastian70 sebastian70 Buna ziua,as dori o lamurire daca se poate,locuiesc intr-un bloc al primariei,avem toti montate apometre individuale,dar de fiecare data cand ne vine factura ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa la o asociatie de proprietari calin felicia calin felicia De un an in fiecare luna la asociatia mea de proprietari imi pune pierderi de apa 16-22 lei/ luna. Acestea se calculeaza la suprafata apartamentului sau la ... (vezi toată discuția)