avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am o elevă cu bursă socială,pe luna martie a avut ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am o elevă cu bursă socială,pe luna martie a avut 11 absențe,ea ...

Am o elevă cu bursă socială,pe luna martie a avut 11 absențe,ea lipsind de la școală fiind bolnavă,dar neavând motivarea și cerere făcută de părinți i s-a tăiat bursa. În luna aprilie a adus motivarea în prima zi când a revenit eleva la școală și pe baza motivării i-am motivat toate absențele,iar acum din pricina acestui fapt directoarea școlii mă obligă să-i plătesc eu bursa pe luna martie.Este corect ?

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara nicusorco nicusorco Buna ziua Pe data de 1 februarie a.c am fost concediat de la colegiul la care eram angajat ca pedagog de 4 ani de zile. Mentionez ca nu am avut abateri ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare elev petremrl petremrl Buna ziua, ma confrunt cu urmatoare situatie si am nevoie de un sfat, daca se poate: o eleva nu s-a prezentat la scoala nicio zi de la inceperea anului scolar, ... (vezi toată discuția)