avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate profita paratul de declaratiile false in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate profita paratul de declaratiile false in interesul avantajului juridic facute de reclamant in cererea de chemare in judecata.

Va salut,
In ce masura pot profita de faptul ca reclamantul a facut uz de informatii false in cererea de chemare in judecata? A declarat ca locuieste in apartamentul pe care il are in coproprietate cu mine, dar detin dovezi ca nu locuieste la acea adresa. Litigiul este iesirea din indiviziune cu atribuirea de bun catre reclamant. In schimb, in apartament locuieste mama si sora acestuia.
Dupa cum banuiesc ca stiti, in decursul procesului, pozitia paratului fata de atribuirea bunului se poate schimba. In cazul in care paratul alege sa ceara si el atribuirea de bun vi se pare irelevanta declaratia reclamantului ca locuieste efectiv in acel apartament? Daca da, atunci de ce o face in mod fals (asociatia proprietarilor va atesta falsul)
Stiu si eu ce am de clarificat cu avocatul. Din pacate de peste ocean nu prea poti alege, ci mai mult culege. Am vorbit cu doi, am ramas cu unul.
"Este nepotrivit sa intrebati lucruri despre un dosar in curs cand deja ati vorbit cu un avocat." - iertati-ma, din ce punct de vedere? Nu inteleg afirmatia dvs.
De acord cu dvs. nu "ma supar" pe cei care vor sa ma ajute. Ci doar pe cei care ar putea sa ma ajute dar in loc sa o faca aleg sa-mi citeasca gandurile si sa ma acuze de lucruri care in nici un caz nu pot fi deduse dintr-o simpla intrebare. --Cu exceptia celor cu daruri parapsihologice precum ghicitorii in palma, in cafea, ghicitorii cu bobii, cu ghiocul, cu cartile de joc, etc. Pe cei care stapanesc atat de bine aceasta arta incat pot afirma despre mine ca "nu inteleg cum functioneaza justitia", ca "ma axez pe lucruri fara relevanta", si care ma sfatuiesc sa "nu pierd energii inutile"- doar pentru ca am indraznit sa pun cu buna credinta o intrebare pe acest forum...
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
transylvania, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum e clar de ce reclamantul.a ales calea instantei...
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~