avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare! Daca doresc sa achizitionez o masina, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare! Daca doresc sa achizitionez o masina, contractul de ...

Salutare! Daca doresc sa achizitionez o masina, contractul de vanzare-cumparare trebuie neaparat sa fie inregistrat la notar sau este de ajuns semnatura si datele actualului proprietar si al viitorului proprietar? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:22, 23 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu este neapărat sa îl încheiați la notar.
Și am nevoie de contractul de vânzare-cumpărare in mai multe exemplare, certificatul de înmatriculare, cartea de identitate, fiscalul de la proprietar, rca-ul și itp-ul după care merg la primărie și poliție ca să o înscriu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru inmatriculare auto in 2017? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua! Sunt plin de frustrare deoarece vreau sa imi iau o masina si sunt absolut obsedat sa o inmatriculez pe numele meu, dar din pacate 80-90% dintre ... (vezi toată discuția)
Lipsa certificat fiscal Alin198010 Alin198010 Intenționez să achiziționeze un autoturism Sh, dar vânzătorul(actualul proprietar)este din HD, iar mașina este imatriculata pe B, iar actualul ... (vezi toată discuția)