avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua am o problemă am certificat străin și nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua am o problemă am certificat străin și nu mă lasă ...

Bună ziua am o problemă am certificat străin și nu mă lasă săi fac românesc pt că nu este aportilat minorul nu am cu cine să-l las în țară să il pot apostila acolo la ambasada cehă am sunat nu mă poate ajuta cum îi pot face pasaport fără certificat sau ce pot face vă rig frumos ajutați mă.

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Certificat naștere copil născut in germania bogdanponline bogdanponline Salutari. Doresc și eu câteva lămuriri dacă se poate să mă ajute cineva. Eu și soția mea locuim în Germania ,doar eu lucrez, și de cinci luni avem un ... (vezi toată discuția)
Extras din registrul oficiului de stare civila primaria din homburg/ germania alissha alissha Buna ziua, Fratele meu a decedat in Germania/Homburg in data de 23.08.2015, el a fost adus in tara insotit de formular B. Am depus acest act la Primarie pt ... (vezi toată discuția)