avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Se poate trimite de catre partea vatamata cerere catre ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Se poate trimite de catre partea vatamata cerere catre spital ...

Se poate trimite de catre partea vatamata ,cerere catre spital pentru solutionarea amiabila a unui caz de malpraxis medical ,daca in expertiza medico legala efectuata in dosarul penal se specifica legatura de cauzalitate intre infectiile contractate si deces ? Sau trebuie sa introduc actiune in despagubiri?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:39, 24 Aprilie 2024
De cerut puteti cere spitalului, o solutionare pe cale amiabila. Ma indoiesc ca spitalul va fi de acord, fara sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva in acest sens.
Calea de urmat este instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ucidere din culpa malpraxis medical clasat in expertiza ... Alina Avila Alina Avila Dosar penal ucidere din culpa malpraxis medical clasat In expertiza medico legala se constata legătură de cauzalitate intre infectiile contractate in spital ... (vezi toată discuția)
Am depus o plangere impotriva solutiei de clasare conf art 340 ... Alina Avila Alina Avila Am depus o plangere impotriva solutiei de clasare conf art 340 alin 2 ,avand termenul de judecata in octombrie As trebui sa introduc actiune civila in ... (vezi toată discuția)
Intr-un dosar penal malpraxis medical am solicitat o noua expertiza ... Alina Avila Alina Avila Intr-un dosar penal malpraxis medical am solicitat o noua expertiza medico legala efectuata de medicina superioara si nu am primit nici un răspuns de 6 luni ... (vezi toată discuția)