avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchiul meu a avut un proces cu sora sotiei pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchiul meu a avut un proces cu sora sotiei pt mostenirea ...

Buna ziua unchiul meu a avut un proces cu sora sotiei pt mostenirea acesteia(intre timp cumnata a decedat au fost introdusi copii in judecata)sentinta a fost in totalitate in favoarea unchiului acesta a primit sentinta in data de 10 mai 2023 si in data de 12 iunie a pus definitiva,in aceeasi zi nepoti au trimis un email cu apel ei primind sentinta in data de 11 mai facand apel pe 12 iunie,intre timp unchiul mi-a dat tot mie printr-un testament si 1 donatie ,apelul este pe data de 25.04.2024 dar unchiul meu a murit iesi si maine il ridic de la spital . Ce sanse am de castig?nu are nici o valoarea actele pe care le am?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:29, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Daca sentinta li s-a comunicat in data de 11.05. si au formulat apelul in data de 12.06.2023, apelul este introdus tardiv.
S-a depasit termenul de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii matusii mele, sotul ... Olimp4 Olimp4 Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii matusii mele,sotul supravietuitor a castigat procesu(neavand copii)l sora defunctei a depus la instanta o ... (vezi toată discuția)
Moștenire - testament - sentința Constantin1510 Constantin1510 Buna ziua, va scriu o problema sper sa fiu cat mai scurt si sa mă puteți ajuta. In anul 2008 a decedat un unchi, iar imediat după ce mătușa s-a ... (vezi toată discuția)
Unchi decedat ContSters51645 ContSters51645 Am un unchi care a decedat acum cateva zile. Suntem 5 nepoti si sora lui. Cine mosteneste averea? Sora decedatului primeste tot sau se imparte si nepotilor? ... (vezi toată discuția)