avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru si intabulare

Se poate face cadastru si intabulare daca sunttem in indiviziune cu vecina?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:51, 3 Februarie 2010
buna seara!
da se va face s in Cf vor aparea toti coproprietarii.
Da, nu exista probleme juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara teren - apartament cumparat cu legea 112/1995 Alexpunctdinu Alexpunctdinu Buna seara, Am o intrebare: am un apartament pe care l-am cumparat in 2011 de la AFI prin legea 112/1995. I-am facut intabulare si cadastru, iar in ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ,,coproprietate forțată'', și cum pot face cadastrul și întabularea terenului pe care îl dețin într-o curte cu alți 2 proprietari? iuliana_reky iuliana_reky Buna ziua, doresc sa fac cadastru si intabularea casei si terenului pe care il detin intr-o curte cu alti 2 propietari. Fiecare propietar detine casa si ... (vezi toată discuția)
Intrebare indiviziune TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, In anul 2006 am cumparat un teren agricol, prin act de vanzare cumparare, pe care l-am intabulat cu titlu de vanzare cumparare, facandu-i si o ... (vezi toată discuția)