avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Am o executare pe cont, am discutat prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Am o executare pe cont, am discutat prin email că ...

Buna seara. Am o executare pe cont, am discutat prin email,că altfel nu răspunde nimeni,telefonul la ei este degeaba. Mi ai spus că au trimis adresa de sistare din data de 17/04/2024, nici până acuma cei de la cec nu au primit nimic. Deși când au porprit au trimis adresa online, acum nu știu ce se întâmplă de nu este deblocat. Unde să mă adresez daca acesta nu îmi răspunde nici la email nici la telefon. Nu pot fi grevat de 2 opririi pentru același debit

Alte discuții în legătură

Necesit.ro - nelamurire EmanuelTrocmaer EmanuelTrocmaer Buna seara, Stiu ca s-a mai discutat aici, dar eu nu am reusit sa gasesc un raspuns concret si as vrea daca se poate sa mai aduc in atentia dvs. aceasta ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate Subcinschi Subcinschi Buna ziua, Am o executare silita pentru rte neachitate , m-am intalnit cu executorul la birou am declarat ca am doar o masina pe numele meu , opel corsa di ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe fb andy_17 andy_17 Buna seara!!Am avut un telefon iphone care necesita deblocare,am gasit pe cineva care imi spunea ca il poate face online.Mi-a cerut 500 de ron prin coduri ... (vezi toată discuția)