Buna seara!!Am avut un telefon iphone care necesita deblocare,am gasit pe cineva care imi spunea ca il poate face online.Mi-a cerut 500 de ron prin coduri paysafecard.Toate bune si frumoase,am fost le-am luat si i le-am trimis respectivului,tin sa mentionez ca totul s-a facut pe facebook,am conversatii,poze si date ale respectivului si a paginii care l-a recomandat.Dupa doua ore in care m-a pus sa astept ca se face decodarea,deblocarea,mi-a dat block pe facebook.Intrebarea mea este urmatoarea:se poate face plangere impotriva lui si sa imi recuperez banii?
era furat sau de ce ati acceptat sa dati 500 de lei unuia decat sa mergeti la un centru ?
Ma intreb cum va debloca ala tel online..
Faceti plangere, daca il gaseste, poate va recuperati banii.
Cred ca nu sunteti prima persoana pagubita de acesta. Si mai cred ca daca individul traieste doar din asta este posibil sa isi acopere urmele foarte bine. Adica un cont facebook fictiv, nume fictiv si in plus nici nu cred ca a folosit internetul de acasa.I-ati dat si un cod paysave care poate fi folosit bine mersi de oricine( este ca un cec la purtator unde nimeni nu cere identitatea ). Parerea mea personala este ca ati pierdut cei 500 lei. Nu cred ca pentru aceasta suma ar fi cineva care sa isi bata capul sa il gaseasca. Cred ca ar putea fi o invatatura de minte sa nu mai se apeleze la servicii online de la diversi necunoscuti. Mai cred ca si cu acel telefon blocat era o problema si acest individ mizeaza chiar pe acest lucru ca nu veti face plangere. Adica telefonul poate fi foarte bine furat si atunci din reclamant veti fi pus in postura de infractor chiar daca doar l-ati cumparat de la altcineva. Sugestia mea este sa va ganditi de doua ori inainte de a face reclamatie...
Problema cu vodafone
mex
Am mers zilele trecute sa decodez un telefon luat la reinnoirea abonamentului acum 4 ani,nu l-am folosit niciodata pana zilele trecute cand am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)