avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut un proces de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut un proces de partaj ...

Buna seara!Va rog sa-mi raspundeti!Am avut un proces de partaj si s-a facut o expertiza cadastrala la terenurile extravilane.In anexa de la un teren(desen),expertul a scris gresit lotul.In hotarare e scris corect.Cum se repara greseala din desen,deoarece am facut o cerere de indreptare eroare materiala,iar instanta mi-a respinso,motivand ca anexele expertizelor nu intra la eroare materiala ci numai erorile de calcul,de redactare,de nume,etc. cuprinse in hotarari.
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 08:09, 25 Aprilie 2024
Corect, hotararea conteaza.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala inscriere in titlu de proprietate - respectiv hotarare definitiva si irevocabila! pimionela pimionela Cum se poate rezolva o problema rezultata in urma inscrierii gresite a tarlalei pe titlul de proprietate dupa care s-a facut partaj la judecatorie, greseala ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa ajut instanta......intrebare: cum? anniela anniela Buna ziua, Pe scurt,proces de partaj ajuns in faza finala - hotararea succinta publicata pe internet - portalul instantelor - din care reiese o greseala de ... (vezi toată discuția)
Avocat Leordeanu Leordeanu Am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in partajul unui teren .S-a dat dupa recurs decizie definitiva .Observ acum ca pe schita intocmita de expert ... (vezi toată discuția)