avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am achiziționat un ap împreună cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am achiziționat un ap împreună cu prietenul meu ...

Buna ziua,
Am achiziționat un ap împreună cu prietenul meu si am fost trecuta ca si coplatitor - timp de 7 ani. Apoi ne am casatorit si s-a făcut o refinantare unde el este titular iar eu beneficiar (in urma casatoriei). Acum noi divortam. As vrea sa stiu daca am vreo cota parte din apartamentul respectiv pt perioada de 7 ani dinaintea casatoriei sau nu. Sau cum se considera acum ca a fost facita refinantarea dupa casatorie...
Mulțumesc anticipat.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Diana4082 , utilizator 16:52, 26 Aprilie 2024
Sunteti trecuta in actul de proprietate?
Nu. In Cf ul nou apare el ca si titular, mentionat ca fiind casatorit.
Eu apar in contractul de creditare ca si co imprumutat iar după refinantare apare doar el (mentionat ca fiind casatorit cu mine, deci apar ca si beneficiar) si noua banca

vali m a scris:

Sunteti trecuta in actul de proprietate?

nu sunteti proprietar, nici nu ati fost, sunttei coplatitor, beneficiati de un drept de creanta pt perioadele in care ati platit rate impreuna.
Si in urma casatoriei? Pe ultimului an?
Sau alta întrebare..in urma divortului poate sa imi ceara vreo suma in urma refinantarii (fiind casatoriti cand am facut asta)?
gi-jane2 a scris:

nu sunteti proprietar, nici nu ati fost, sunttei coplatitor, beneficiati de un drept de creanta pt perioadele in care ati platit rate impreuna.

Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Diana4082, utilizator
bani va cere banca daca nu se plateste rata

Alte discuții în legătură

Soția a semnat contractul de credit pentru prima casă cu două zile înainte de căsătorie. ratele s-au plătit în timpul căsătoriei, e bun propriu sau bun comun? Pulux Pulux Buna ziua, In urma cu ceva ani, am decis sa luam un apartament prin prima casa. Dupa lungi cautari, drumuri la banca, am reusit sa semnam contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) ... baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! In cazul unui divort, ce trebuie facut ca eu (sotia) sa nu platesc ratele unui imobil cumparat de ambii soti cu credit bancar de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Ipoteca si partaj TOASCA79 TOASCA79 speta: sotul achizitioneaza apartament inainte de casatorie cu ipoteca pe 30 ani, impreuna cu parintii care sunt coplatitori. se casatoreste, ratele fiind ... (vezi toată discuția)