avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unei unitati i-a fost pusa poprire pe cont pentru o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unei unitati i-a fost pusa poprire pe cont pentru o amenda contraventionala ...

Unei unitati i-a fost pusa poprire pe cont pentru o amenda contraventionala data de DSV. Procesul verbal de contraventie nu a a ajuns in unitate intrucat in el se specifica ca este amendat un salariat al unitatii care reprezinta unitatea, in continuare specificandu-se ca el personal este amendat. salariatul respectiv are functia de bucatar deci nu poate fi reprezentantul unitatii. Mai mult decat atat acesta a achitat jumatate din minimul amenzii. Cu toate acstea ANAF a emis un titlu executoriu si a pus poprire pe contul institutiei. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:34, 25 Aprilie 2024
Contestatie la executare, motivata in fapt si in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-am incarcat abonamentul la timp si m-au prins controlorii. ... Alexia Popescu Alexia Popescu Nu mi-am incarcat abonamentul la timp si m-au prins controlorii. Nu m-au pus sa semnez niciun proces verbal, doar mi-au zis ca se trimite ANAF. Intrebarea e ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu - amenda MARIKO9 MARIKO9 Primesc adrese de la Directia de taxe si impozite pentru infiintare de popriri in baza unui titlu executoriu intocmit de ei pentru amenzi. In aceste situatii ... (vezi toată discuția)
Executare amenda contraventionala calculata gresit dan_co dan_co Buna ziua. In urma unui audit intern, executat in anul 2014 la o institutie publica, se constata nereguli privind incasarea amenzilor contraventionale, ... (vezi toată discuția)