avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, Cum se poate valorifica art 19 din Legea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, Cum se poate valorifica art 19 din Legea 682/2002 ...

Bună seara,

Cum se poate valorifica art 19 din Legea 682/2002 făcut in perioada judecății pe apel dar instanta a omis sa se pronunțe cu privire la acest denunt.
S-a făcut deja recurs in casație care a fost respins, s-a facut apoi contestație la executare in baza aceluiași art. 19, respinsa pe motivul deciziei nr. 4 al ICCJ. În prezent exista o cere de revizuireuire pe rol care este taraganata de instanta. Ce e de făcut? Exista ceva precedente legate de aplicabilitatea art. 19? Precizez ca toate condițiile de admisibilitate au fost întrunite încă din faza de apel cu toate astea instanta nu s-a pronunțat în privința lui și condamnarea a fost fără înjumătățirea limitelor pedepsei.

Mulțumesc anticipat,
GABRIELA
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:06, 27 Aprilie 2024
Ati avut avocat in cauza? De unde stiti dvs ca toate condițiile de admisibilitate au fost întrunite? Cand s-a facut denuntul? In faza de apel sau mai devreme? Ati avut avocat in cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injumatatire pedepsa gemi gemi daca incadrarea este asta art. 329 alin. 1 şi 2, teza finală Cod penal, raportat la art. 65 alin. 1 şi 2 si În baza art. 12 alin. 1, raportat la art. 2 ... (vezi toată discuția)
Rog putin ajutor. la ce se refera ultima fraza a art. 497din cpc ca nu inteleg LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie la ce se refera ultima fraza din art.497 din CPC cu textul ,,In cazul in care casarea s-a facut pentru ca [b]instanta a ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala ROMANIAlibera ROMANIAlibera BUNA AS DORI SA STIU INTRO SENTINTA PENALA JUDECATORUL TRE SA MOTIVEZE TOATE CERERILE DEPUSE DE AVOCAT?INDIFERENT CA ADMITE SAU RESPINGE CEREREA?TRE SA ... (vezi toată discuția)