avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Este legal să amplasez o franciză care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Este legal să amplasez o franciză care se ocupă ...

Bună ziua!
Este legal să amplasez o franciză care se ocupă cu creșterea plantelor comestibile într-un container modular în propria mea parcare, care este trecută în Cartea Funciară și are loc suficient, pentru o suprafață estimată între 8 și 10 metri pătrați? Franciza va fi accesată doar de mine și va funcționa ca un spațiu de livrare, fără acces pentru alte persoane fizice. Trebuie să anunț vecinii despre acest lucru?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. se da urmatoarea situatie: - imobil cu 6 apartamente, ... Cristianfilip. Cristianfilip. Buna ziua. Se da urmatoarea situatie: - imobil cu 6 apartamente, cu suprafata inegala - din cele 6 apartamente doar unul are mentionat in Cartea Funciara un ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Sediu societate comerciala cateldestept cateldestept Societatea noastra doreste sa achizitioneze un teren pe care sa amplaseze un container, cu destinatie de birou. Putem muta sediul social in aceasta locatie, la ... (vezi toată discuția)