avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,aș dori să știu dacă în perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,aș dori să știu dacă în perioada 1989-1990 muncă ...

Bună ziua,aș dori să știu dacă în perioada 1989-1990 muncă de Lăcătuș era considerată în grupa a doua de muncă.Mulțumesc.O zi bună.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 28 Aprilie 2024
Daca firma a intocmit documentele legale, a obtinut avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locuri de munca/ meserii/ functii in grupa de munca si a nominalizat prin document scris, lucratori pe aceste locuri de munca. un lacatus poate beneficia de grupa de munca.
Va Multumesc pentru răspuns,aceasta fabrica era de stat (intreprinderea de utilaje si piese de schimb)Bucuresti.Fata in fata cu Apaca.Dvs ce ziceți?
Întreprinderea de utilaje și piese de schimb „Iups” București a devenit in 1991 „Pumac” S.A. - București.

Intrebati la ONRC care este starea societatii , daca are/a avut lichidator luati legatura cu acesta pentru a va spune unde se afla arhiva pentru a obtine o adeverinta in acest sens.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
La ITM puteti intreba daca firma a primit aviz pentru incadrare locuri de munca in grupa de munca, in peroioada respectiva.
In perioada 1989-1990 nu exista ITM ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca pusa2mimi pusa2mimi Am o intrebare cel putin bizara: persoana X a lucrat in perioada 1986-1993 la o fabrica de utilaj greu, unde pe langa zgomotul infernal care era in hala se ... (vezi toată discuția)
Optician -optica primara lucru cu sticla ,zgomot marit-grupa 2??? Zincuta Zincuta Am lucrat 21 ani si zece luni intr-un atelier de optica(de stat),nu particular,sociatatea apartinand de Ministerului Sanatatii , perioada 1981-2002 doar ... (vezi toată discuția)
Grupa de muncă Dyx70 Dyx70 Munca în abator - practicant veterinar- se încadrează la una din categoriile de grupă 1 sau 2, mă refer la anii 1988 - 1991 (vezi toată discuția)