avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajată în 2 locuri, la un loc bugetar și la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajată în 2 locuri, la un loc bugetar și la un loc ...

Sunt angajată în 2 locuri, la un loc bugetar și la un loc privat. Pot să primesc de la ambele locuri indemnizația de hrană sau am de ales?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 26 Aprilie 2024
salariatul aflat in cumul la IP si entitate privata poate beneficia fie de indemnizatia de hrana acordata potrivit Legii 153/2017, fie de tichetele de masa acordate la nivelul entitatii private, conform Legii 165/2018.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Mahu1 Mahu1 Buna ziua! Lucrez in privat si beneficiez de tichete de masa, am norma de baza aici, fiind farmacist sef. De luna viitoare voi semna si contractul de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)