avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, stie cineva cine se ocupa de arhivele GSPD ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, stie cineva cine se ocupa de arhivele GSPD BUCURESTI, ...

Buna ziua, stie cineva cine se ocupa de arhivele GSPD BUCURESTI, GSPD FETESTI? Am nevoie de un act original de vanzare-cumparare garsoniera (eu detin copie), imi trebuie la dezbaterea mostenirii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:47, 26 Aprilie 2024
Depinde de an, de vanzator, daca mai exist, daca nu... Faceti cerere la Arhivele locale, va raspund daca este actul la ei. Anexati o copie. Nu va pot indruma altfel fara sa vad actul, GSPD nu am intalnit intre toate firmele la care am cautat contracte vechi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Reconstituire contact de vanzare cumparare sarah sarah va rog sa ma ajutati am un contract de vanzare cumparare din 1990 care nu mai gasim originalul am fost la camera notarilor publici sa-mi dea din arhiva copie ... (vezi toată discuția)