avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Vin cu o intrebare. In cazul unei donatii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Vin cu o intrebare. In cazul unei donatii facute cu ...

Buna ziua. Vin cu o intrebare. In cazul unei donatii facute cu scutire de raport , si la unul dintre parinti s-a omis mentionarea unui descendent , in sensul in care se mentioneaza doar numarul, fara alte date, produce efecte juridice aceasta omisiune sesizata dupa incheiarea actului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:06, 27 Aprilie 2024
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune in contractul de donatie...conteaza? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Intr-un contract de donatie a fost \\"omisa\\" (cu intentie) fraza prin care donatorii declara ca mai au un copil (in afara donatarului), respectiv pe.... si ... (vezi toată discuția)
Donatie bani in completarea achizitiei unui imobil snowflake59 snowflake59 Parintii vor sa imi doneze 30.000 euro pe care o sa-i folosesc ca si completare la achizia unui imobil. Ma intereseaza sa stiu daca donatia se face doar prin ... (vezi toată discuția)
Impartire de bunuri ale parintilor cu acordul acestora, intre frati laposiiuliu laposiiuliu Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.. Parintii mei detin o casa si un apartament.. Ei doresc ca sa treaca casa pe numele fratelui meu deoarece el deja ... (vezi toată discuția)