avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt la DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt la DNA

Nu stiu daca mai sus exista acest topic sau unu care sa contina asa ceva dar acum cateva luni am inregistrat pe site-ul de la DNA o plangere impotriva profesorului meu de matematica care a fost trimisa la tribunalul orasului de care apartin si nu stiu sigur ce sa fac deoarece nu am mai trecut prin asa ceva iar luni 08.02.2010 sunt chemata la tribunal in calitate de martor si cred ca eu sunt singurul,mi-e frica sa nu patesc ceva.Mentionez ca ce am spus eu pe site-ul celor de la DNA este adevarat doar ca nu am dovezi decat daca cei care i-au dat bani marturisesc.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: DjMarinik , utilizator 14:05, 16 Februarie 2010
Prin implicarea autoritatii mentionate,si fara probe temeinice ,va-ti asumat o responsabilitate apreciabila .Daca nu puteti sustine si proba cu probe in contextul legii va asumati inclusiv eventualele consecinte din partea celui denuntat.
Se impunea ca anterior postarii plangerii sa va informati referitor la conditiile ,
obligatiile si riscurile pe care vi le asumati .
Adevarul trebuie probat
Cel care acuza trebuie sa si probeze sustinerile.
Fiind deja citata ,procedura legala este in derulare ,astfel incat ,instanta de judecata suverana in solutionare va dispune masurile legale.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Dar eu totusi sunt chemat ca martor si pe site-ul ala nu am dat date personale decat numele si adresa si nu am cerut sa fie chemat in instanta eu doar am intrebat ce sa fac.
Baiatul a facut o sesizare pe situl de la DNA (PNA.RO)

[ link extern ]

DNA scrie pe site
"
Vă atragem atenţia că, informaţiile transmise în această modalitate, nu au caracterul unei plângeri sau al unui denunţ penal conform art. 222-223 C.pr.pen. şi nici al unei petiţii conform OG 27/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispoziţiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile şi concludente.
"

Textul asta ii incurajeaza pe f. multi sa scrie :)
~ Conținut șters la cerere ~
Daca "sesizarea" dvs pe siteu-ul mentionat a fost transmisa pentru cercetari conform competentei la Parchetul de pe langa Tribunal, si nu ati fost audiata de nici un procuror sau nu ati depus nici un denunt pentru coruptie, nu va faceti probleme. Nu sunteti chemata la tribunal ca martor pentru acea sesizare, ci pentru altceva
. Cititi cu atentie citatia, etc.
DNA-ul se ocupa de acte de coruptie "mari".
Succes!.

Alte discuții în legătură

Afacerile primarului bufalo bufalo Va rog frumos,ma poate lamuri si pe mine cineva :un primar de comuna a pus ochii pe un teren de citeva zeci de ha.(teren la dispozitia comisiei).Acum cauta ... (vezi toată discuția)
Sesizare online dna ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un ... (vezi toată discuția)
Impedicarea accesului la justitie kisso kisso IMPEDICAREA ACCESULUI LA JUSTITIE Imi poate spune cineva ce sa fac in cazul urmatorul: 1. Probleme cu o gasca de huligani,intocmit dosar penal A1: unul ... (vezi toată discuția)