avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara,sunt căsătorită în Albania țin sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara,sunt căsătorită în Albania țin sa menționez ...

Bună seara,sunt căsătorită în Albania țin sa menționez ca am Înregistrat căsătoria și în România deci dețin și certificat de căsătorie românesc și am nevoie de o informație:urmează sa nasc în Albania eu neavând permis de sedere în aceasta țară pot depune actele la ambasada României din Tirana pentru a înregistra nașterea copilului meu în România și pentru a solicita pasaport românesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 28 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot solicita transcrierea care îi priveşte în registrele de stare civilă române de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare de carieră ale României, a certificatelor sau extraselor de stare civilă eliberate de autorităţile străine, în cazul în care înregistrarea actului sau faptului de stare civilă a fost făcută în prealabil la autoritatea din statul de reşedinţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada egiptului ... Sofia Popescu Sofia Popescu M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului din Londra. Certificatul este supralegalizat, cu stampilele ambasadei din Londra si MAE ... (vezi toată discuția)
Transcriere acte octavian77 octavian77 sunt casatorit in strainatate si as vrea sa transcriu certificatul de casatorie si certificatul de nastere al unuia dintre copii. As vrea sa stiu daca pt face ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de casatorie la sector 1 bucuresti. Tanea05 Tanea05 Buna ziua! spuneti-mi va rog care e procedura de transcriere a certificatului de casatorie moldovenesc la sector 1 Bucuresti? Cit dureaza intreg procesul? ... (vezi toată discuția)