avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am platit o rezervare apartament, la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am platit o rezervare apartament, la agenția imobiliara. ...

Bună ziua. Am platit o rezervare apartament, la agenția imobiliara. În act este menționat vânzător XX, fără alte date de identificare, în calitate de PFA XX având CIF... care mandateaza firma y reprezentată prin dl.yy, cu datele de identificare. Pe acest act am semnat doar noi cumpărătorii și agenția de imobiliare. Întrebarea este dacă acest act ok în aceasta forma și cum ma pot eu asigura ca exista cu adevărat o Procura prin care XX îl mandateaza pe yy sa facă vânzarea? Plata am fscut-o în contul indicat cu beneficiar XX dar eu nu am de unde sa știu dacă chiar ii aparține lui XX.

Alte discuții în legătură

Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil. se preiau si datoriile? raluca.raileanu raluca.raileanu Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament care a fost cumparat de catre actualul proprietar in octombrie 2013 la licitatie publica conform unui act de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil prin procura luminutza luminutza Buna ziua. Intreb pt pe cineva care a vandut un apartament, unei perechi baiat-fata necasatoriti acestia fiind plecati in Anglia. In actul de v/c scrie ... (vezi toată discuția)