nu e nevoie de contabil ; cu citeva minime informatii despre cum se tine o gestiune ( ma refer la documentele care trebuie intocmite , inventariere anuala etc) si un pic bunavointa sa cititi omef 1040 care trateaza conta in partida simpla, art 48 cod fiscal care trateaza modul de determinare a bazei impozabile in vederea impunerii cu 16% si omef ... ( nu stiu numar, poate ne ajuta colegii ) care trateaza inventarierea de care vorbeam cred ca va descurcati ;
Daca deveniti sau sinteti platitor de tva , e un pic mai complicat , dar si aici , va poate indruma un contabil pentru inceput .
Obicte de inventar
pohata
BUNA ZIUA
am primit o donatie (cadou) de la o persoana mai multe obiecte care i-mi sunt necesare unui IF si vreau sa le inventariez CUM SE PROCEDEAZA ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.