avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Publicare inregistrari fara acord
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Publicare inregistrari fara acord

Conform legislatiei in vigoare si GDPR, fostul angajator are dreptul de a publica (pe platforma proprie) imagini video si inregistrari audio cu mine?
Este important sa precizez ca nu exista nici un acord GDPR semnat de mine si nici nu intra in fisa postului sa fac acele materiale.

Care este procedura prin care ar putea fi retrase materialele care contin vocea/imaginea mea?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 29 Aprilie 2024
Depuneti o cerere de stergere a acelor inregistrari , daca refuza sesizati Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

[ link extern ]
Multumesc! Dar este justificata cererea mea? Ori poate fi usor contestata?

Cornel Vasile a scris:

Depuneti o cerere de stergere a acelor inregistrari , daca refuza sesizati Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

[ link extern ]

Este justificata solicitarea dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă poți dovedi că ești supravegheat video și audio fără ... Prezumtivul1982 Prezumtivul1982 Dacă poți dovedi că ești supravegheat video și audio fără consimțământul tău și fără să fii notificat de vreo instituție a statului român , ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video in interiorul receptiei marfa morty morty Buna ziua, Doresc sa va intrev, daca supraveghere video in interiorul receptiei marfa este permisa fara acordul expres a angajatului?Prelucrarea video a ... (vezi toată discuția)
Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)