In urma unui incendiu produs de un transformator de alimentare (montat in regie proprie), al unei camere video de supraveghere (conform pv intocmit de pompieri), mi-au ars atat bunurile mobile si imobile, etc., cat si acoperisurile, tavanele altor 4 locuinte, invecinate.
Desi am facut tot felul de demersuri la Primaria sectorului 2, nu am obtinut pana in prezent nici un fel de ajutor (mentionand ca in doua din cele 5 locuinte nu se poate locui, fiind ,,cazati" de mila noastra si a copiilor nostri prin vecini, sau la rude.
Disponibilitate din partea mea, exista fara rezerve sa-mi ajut vecinii, in vederea reparatiilor necesare, insa pentru moment doar fizic nu si financiar, deoarece sunt intr-o situatie foarte precara in urma incendiului, unde am pierdut totul (locuinta, autoturismul, acte de studii, de proprietate, etc.
Vecinii, necajiti si ei, si-au exprimat dorinta ca in cazul in care nu-i ajut financiar, sau cu materiale de constructie, ma vor da in judecata.
In aceste conditii, va rog sa-mi spuneti si mie ce-mi rezerva viitorul dpdv legal.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
Jane Calin , Alte profesii
13:05, 6 Februarie 2010