avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În urmă cu câțiva ani am avut un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În urmă cu câțiva ani am avut un proces din punct ...

Bună ziua! În urmă cu câțiva ani am avut un proces din punct de vedere civil, cum ar trebui să procedez ca acel dosar să nu mai apără vizibil pe internet ( când o persoană mă caută in mediul online cu numele , ii apare ca rezultat dosarul respectiv)? Vă mulțumesc anticipat!
NU aveti cum sa faceti sa va dispara numele de pe portalul de justitie. Procesul civil nu e viata privata, nu vi se incalca dreptul la demnitate e doar publicitate. Art. 17 din Codul de procedura civila spune ca sedintele de judecata sunt publice, cu exceptiile prevazute de lege. Justitia nu este doar un serviciu public ci si un serviciu public pentru care publicitatea este importanta.
Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt!
Oricum nu va rămâne afișat la nesfârșit,din cauza unor probleme tehnice mare parte din dosare dispar după câțiva ani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Portal just ro ana_panait ana_panait Buna ziua. Am introdus o actiune civila iar in mod automat a si aparut afisat in portal justitiei, portal.just.ro numarul dosarului cat si rezumatul. Este ... (vezi toată discuția)