avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta de punere in posesie - teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de punere in posesie - teren extravilan

Buna ziua!

Astazi am fost la primarie ca sa cer o adeverinta de punere in posesie si mi s-a spus ca nu se mai emit pentru terenuri in extravilan, oare este adevarat sau doar au vrut sa ma expedieze ?(pentru aceiasi adeverinta, teren intravilan, a trebuit o cunostinta sa mearga de 3 ori pana a rezolvat)

Alte discuții în legătură

Obținere titlu de proprietate cristian niculae cristian niculae Ziua buna, Am urmatoarea situatie: - sentinta civila de punere in posesie teren (pierdut la colectivizare) - proces verbal de punere in posesie emis de ... (vezi toată discuția)
Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)