avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Executare bunuri achizitionate din fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Executare bunuri achizitionate din fonduri europene

Care sunt limitarile in ceea ce priveste executarea bunurilor unei societati comerciale care au fost achizitionate prin intermediul unor surse de finantare nerambursabile? In situatia in care in vederea implementarii acelui program o societate a achizitionat o serie de bunuri in vederea desfasurarii activitatii, bunuri care prin intermediul acordului de finantare societatea are obligatia de a le pastra pe o perioada de 3 ani. Pierderea acestor bunuri prin vanzare/executare atragand nulitatea contractului de finantare si implicit restituirea intregii sume primite cu titlu de finantare nerambursabila. Din ce am gasit legislatia in materie face referire la sumele din conturile debitorului ce provin din fonduri nerambursabile ca neputand fi executate dar nu am gasit cadrul legal care interzice executarea bunurilor deja achizitionate din aceste fonduri.

Alte discuții în legătură

Contabilitatea fondurilor europene FREDU FIN FREDU FIN Cum se tine contabilitatea fondurilor europene/ fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile sorindumitrasc sorindumitrasc Doresc sa infiintez un complex sportiv de pregatire a copiilor in tenisul de camp care sa cuprinda cinci terenuri de tenis la dimensiunile oficiale si cu toate ... (vezi toată discuția)
Bani publici...? nac nac Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in urmatoarea problema. Daca cei trei membri ai unei asociatii sunt institutii publice, banii pe care ... (vezi toată discuția)