avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara. O sa va expun problema noastră, și ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara. O sa va expun problema noastră, și niște întrebări.Sotia ...

Buna seara. O sa va expun problema noastră, și niște întrebări.Sotia mea,anul trecut a avut un accident grav de mașină. Era pasagera, in spate. În mașină se aflau ,fiica mea , soția , sora ei și nepoata ei, fata surorii. Conducea cumnatul, soțul surorii ei și tatăl nepoatei. Șoferul a pierdut controlul, și s au răsturnat. Soția mea a fost luată cu elicopterul și indusă în coma, din cauza rănilor. Diagnostic: coma , traumatic cerebral grav, clavicula ruptă,coaste rupte, plămân perforat, bazin fracturat, oase ale feței fracturate, 2 cicatrici pe fața,in fine, foarte grav. Acum e bine mulțumim lui Dumnezeu. A stat în spital 25 de zile. Și 6 luni in concediu medical. Nepoata ei a stat 2 luni la pat cu un corset special pentru spate.E bine și ea acum. Mașina nu avea RCA. Soferul la 3 zile de la accident, a semnat cu o firma de avocați despăgubiri, pentru fata lui, și soția lui(sora neveste mii).Acum după 9 luni, au obtinut 90.000 Ron, pentru fata lui(minora), iar soției lui i s-a spus că nu poate primii nimic deoarece, a semnat că nu depune plângere penală.La fel și soția mea a semnat că nu depune plângere penala.Masina era pe numele surorii soției mele, dar conducea soțul ei. Întrebarea mea este daca soția mea poate obține despăgubiri morale pe civil, împotriva B.A.A.R.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Tudor20012001 , utilizator 21:07, 2 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara. Depinde ce a semnat acolo. Dvs spuneti ca „a semnat că nu depune plângere penala”, dar plangerea penala se depune sau nu se depune, nu se semneaza ca nu se depune. Deci noi nu stim daca a semnat si ce a semnat. Si nici cu ce avocati si pe cine reprezentau acei avocati. In principiu puteti merge in instanta civila pentru despagubiri, insa trebuie lamurit care este de fapt situatia cu acel dosar. Ar trebui sa va adresati unui avocat sa va evalueze situatia (atentie unui avocat, nu unei firme care se ocupa cu astfel de recuperari de sume).
V-am scris de nenumerate ori. V-am recomandat și un avocat specializat pe asemenea spețe. Dumneavoastră tot aici întrebați sau în privat, deși mi-ați scris că aveți avocat. Nu mai înțeleg nimic. Dacă aveți avocat, el știe ce are de făcut. Dacă nu știe, înseamnă că nu se pricepe și trebuie schimbat. Mai mult decât atât nu vă putem sfătui.
Buna seara! Da, avem avocat. Știți că durează lucrurile acestea. Nu cred că fac ceva rău, informandu-ma mai mult. Cu respect.

Laszlo Bicsak a scris:

V-am scris de nenumerate ori. V-am recomandat și un avocat specializat pe asemenea spețe. Dumneavoastră tot aici întrebați sau în privat, deși mi-ați scris că aveți avocat. Nu mai înțeleg nimic. Dacă aveți avocat, el știe ce are de făcut. Dacă nu știe, înseamnă că nu se pricepe și trebuie schimbat. Mai mult decât atât nu vă putem sfătui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubiri accident fara rca Tudor20012001 Tudor20012001 Buna ziua. Revin. Am primit mai multe răspunsuri , pe problema mea, și nu sunt prea lămurit. Răspunsuri de la avocați.Pe 7 august 2023, soția mea , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 7 august, anul curent, soția mea a avut ... Tudor20012001 Tudor20012001 Buna ziua. In data de 7 august, anul curent, soția mea a avut un accident grav de mașină. S au răsturnat cuasina in drum spre mare. Era pasagera pe locul ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna accident rutier soldat cu victima (pieton) Codrin20 Codrin20 Buna seara ! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce urmeaza: Anul trecut in data de 11.07.2012, tatal meu a fost accidentat de masina unei ... (vezi toată discuția)