avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am absolvit Facultatea în 2006 cu adeverință fără ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am absolvit Facultatea în 2006 cu adeverință fără examen ...

Am absolvit Facultatea în 2006 cu adeverință fără examen de licență - am trecut de proba scrisă, cu lucrarea de diplomă predată, însă nu m-am prezentat la susținerea aceștia fiindcă nota la proba 1 a fost 6.35 și pe diploma urma să fie marcată acesta nota (inclusiv media dintre proba 1 și 2). Un exemplul de ego personal pe care îl regret…
Ce pot face în acest caz? Cum pot aborda examenul de licență?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2024
CastorPollux77, utilizator
Cel mai recent răspuns: CastorPollux77 , utilizator 18:09, 2 Mai 2024
Incercati sa va reprogramati, contracost, la facultatea absolvita.

Mulțumesc pentru sfat, asta am să fac, doream să știu dacă ar exista posibilitatea de a susține numai lucrarea de licență, și dacă există prevederi legale în acest sens, unde se regăsesc detalii ref la procesul de evaluare al examenului de licență cu o probă dată și trecută, și prin urmare să susțin numai lucrarea de licență.
POPA GHEORGHE a scris:

Incercati sa va reprogramati, contracost, la facultatea absolvita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta de la spiru haret carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Lucreaz la Resurse umane intr-o firma din subordinea consiliului judetean! S-a prezentat cineva la un concurs cu o diploma de licenta emisa de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta sibiu mamamiru7111 mamamiru7111 Sotul meu a absolvit examenul de licenta in drept in 2000 la Sibiu. In acelasi an a primit o adeverinta care atesta ca a promovat examenul de licenta urmand ... (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)