avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DIPLOMA DE LICENTA SIBIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DIPLOMA DE LICENTA SIBIU

Sotul meu a absolvit examenul de licenta in drept in 2000 la Sibiu. In acelasi an a primit o adeverinta care atesta ca a promovat examenul de licenta urmand sa i se elibereze diploma dupa un an de la absolvire. Nu a solicitat eliberarea diplomei decat anul acesta cand a venit surpriza: cica a primit nota 4 la examenul scris pe motiv ca lucrarea sa este identica cu a unei colege ( nu o cunoaste pe respectiva).Asa scrie pe procesul verbal al comisiei atat la el cat si la respectiva colega. ori in 2000 sotul meu a aflat rezultatele examenului de pe listele afisate de facultate si figura cu examenele promovate, fara nici o problema.Atunci de ce i s-a eliberat adeverinta de absolvire?Si cum pot fi identice doua lucrari scrise la un examen de licenta in drept unde fiecare individ are o anume exprimare?Problema este ca nu mai gasim adeverinta de absolvire a examenului de licenta.Facultatea sustine ca nu poate fi adevarat ce spune sotul meu, ca nu se poate sa-i fi fost eliberata acea adeverinta deoarece el nu a promovat examenul scris. Ce putem face in acest caz? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 22:17, 7 Mai 2009
faceti o plangere la rectorat. expuneti problema. Dar ma tem ca dupa atatia ani...poate trebuie sa sustina din nou licenta.
Daca nu aveti macar o copie dupa adeverinta cu care sa va dovediti afirmatiile, sansele dumneavoastra de a obtine diploma de licenta sunt aproape nule. Solicitati o verificare a, arhivei. Poate aveti norocul sa gasiti un duplicat al acelei adeverinte.
Mihail a scris:

Daca nu aveti macar o copie dupa adeverinta cu care sa va dovediti afirmatiile, sansele dumneavoastra de a obtine diploma de licenta sunt aproape nule. Solicitati o verificare a, arhivei. Poate aveti norocul sa gasiti un duplicat al acelei adeverinte.

Cum poate solicita dpdv legal verificarea arhivei in conditiile in care a incercat acest lucru si secretara sefa refuza acest lucru?
Dar pe acea adeverinta nu sunt scrise notele obtinute si media examenului de licenta?
Scopul acestor adeverinte,pana la urma este acela de a folosi celui care trebuie sa demonstreze obtinerea licentei.
Din cate stiu ,acestea tin loc de diploma.Nu si-ar fi putut sustine lucrarea de licenta,daca a obtinut nota 4 si este ciudat ca acolo pare ca nu au existat reguli.
Nu am citit cu atentie,spuneati ca n-o mai gasiti...

Orice adeverinta are un numar de inregistrare,solicitati o verificare dar nu stiu cata vreme se pastreaza.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2009
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare diploma de licenta david_rodica david_rodica Buna seara,sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in promotia 2010.In iulie 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de somaj daca a terminat facultatea anul trecut dar a a dat licenta acum? musatmihai1988 musatmihai1988 Buna ziua, am si eu o problema de fapt sora mea a terminat facultatea in vara august 2011 dar fara diploma de licenta ,a fost la ajofm atunci si nu a avut ... (vezi toată discuția)