avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ridica o suma de bani de la posta ?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ridica o suma de bani de la posta ?!

Buna seara. De curant am trimis un colet (cu plata ramburs) in tara si peste cateva zile trebuie sa-mi vina banii, pot ridica banii doar cu copia dupa buletin si avizul postal?, ptr ca buletinul tocmai l-am pierdut. Mult. ast. rasp.
Cel mai recent răspuns: stefystef , utilizator 16:02, 4 Februarie 2010
Nu, va trebuie CI.
Cu xerox nu va da banii.
Pai mai este un subiect asemanator cu privire la ridicarea coletelor de catre o persoana cu copia dupa buletinul destinatarului. Cred ca depinde si de functionarul de la posta,nu?
Cred ca depinde si de functionarul de la posta,nu?

Si.... de ce nu intrebati la posta? #-o
Va trebuie originalul cartii de identitate.Nu se admit sub nici o forma copii de pe acte. Daca la-tipierdut mergeti si solicitati o carte provizorie la D.E.P. de sector.
Inteleg. Va multumesc.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de ... Ramona BIBI Ramona BIBI Bună ziua. Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos : În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)
Posta romana-reclamatie matei1234 matei1234 Buna ziua!Problema mea este urmatoare si incerc sa caut niste sfaturi legate de ce as putea face mai departe.Concret:trimit un colet(obiecte de imbracaminte) ... (vezi toată discuția)
Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)