cristi_mihaela a scris:
in certificatul romanescc poarta numele tatalui.va rog frumos sa imi dati o solutie,sa facem cumva sa o scoatem de pe numele lui ca nu vreau sa mai aud de el.imi face numai rau mie si fetitei mele.de cand sa nascut fata nu a vrut sa o vada niciodata.am reusit sa il conving sa imi dea o semnatura ca sa pot iesi cu fata din tara dar mia dato pe un an.dupa termenul de un an daca eu nu ma intorc cu fata in tara ce se poate intampla?ma poate ajuta cineva va rog?nu am primit nici un raspuns de cateva zile,trebuie sa fie o solutie
Doamna, ceea ce vreti dvs. legat de certificatul de nastere nu se poate.
Ceea ce se poate face insa este sa faceti un proces de incredintare a minorei si cum spuneti ca el nu s-a interesat de ea atunci nu cred ca va fi vreo problema ca instanta sa va incredinteze dvs. copilul. Cu aceasta decizie judecatoreasca de incredintare a fetitei veti putea iesi cu minora oricand vreti din Romania fara sa vi se ceara acordul lui la frontiera. Nu stiu cand si unde ati dat dvs. bani la frotiera ca sa puteti iesi cu copilul din tara insa eu nu cred ca asta ar mai fi posibil in 2010. Daca reveniti cu minora in Romania si incercati sa iesiti din Romania ulterior atunci aveti nevoie...ori de acrodul lui, ori de o hotarare judecatoreasca de incredintare a minorului. Vedeti informatii in acest sens pe site la www.politiadefrontiera.ro