avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Este obligat Profesorul și Dirigintele conform ROFUIP ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Este obligat Profesorul și Dirigintele conform ROFUIP și Legii ...

Este obligat Profesorul și Dirigintele conform ROFUIP și Legii Invatamantului sa informeze Părintele despre tot ceea ce tine de procesul de învățământ și actul educativ ale elevului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 11 Mai 2024
Părintele, tutorele sau susţinătorul legal are obligaţia ca, cel puţin o dată pe lună, să ia legătura cu profesorul pentru învăţământul preşcolar/învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte pentru a cunoaşte evoluţia copilului/elevului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fără program de vizita Enache Ana Enache Ana Ce as putea sa fac ca mama fostului meu soț sa nu imi mai caute copii la scoala si grădiniță cand ei nu au un program de vizita (vezi toată discuția)
Cate absente de la scoala poate motiva un parinte in decursul ... Alo2016 Alo2016 Cate absente de la scoala poate motiva un parinte in decursul unei luni calendaristice? Cate absente pe luna poate motiva medicul de familie pe motive de ... (vezi toată discuția)
Scutiri scolare rosa_weigand rosa_weigand As vrea sa stiu daca pot da scutiri ca psiholog. Lucrez cu copii, la un moment dat am dat una si a fost in regula, dar nu stiu ce reglementare exista sau pe ... (vezi toată discuția)