avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara cu respect,am o intrebare.Ce pasi trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara cu respect,am o intrebare.Ce pasi trebuie urmati ptr ...

Buna seara cu respect,am o intrebare.Ce pasi trebuie urmati ptr procedura de anulare a Ci?Fiica mea in urma unui concubinaj toxic de aproximativ 4 ani cu un anume individ,acesta a reusit so pacaleasca sai faca mutatie in garsoniera proprietate personala a ei,desi cu aproximatie acum 2 ani si certurile dintre ei au degenarat in rau aceasta ia facut ordin de protectie,pe care la incalcat si ptr care atunci a facut inchisoare credca 1 an sau reimpacat dar certurile au continuat,acum a depus din nou un ordin de protectie impotriva lui ptrca ea in acest moment locuieste la mine caci ia furat cheile de la garsoniera telefonul laptopul si converseaza pe toate retelele in numele ei,el nu vrea sa paraseasca garsoniera pe motiv ca are mutatie dar e clar ca in asemenea caz de violenta nu se poate locui impreuna,au doar o camera,Ce pasi trebuie urmati ptr anularea cartii de identitate?Multumesc.Cu respect,astept un raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De fapt, Romania este o tara fericita, prin tarile germanice dureaza 2-3 ani sa scoti pe cineva din imobil daca nu are titlu. La noi e mult mai simpla procedura. Iar in caz de probleme grave, avem procedura de urgenta, ceea ce nu au toate tarile europene. In plus, in tarile dezvoltate drepturile proprietarilor sunt mult diminuate fata de la noi, de exemplu unele au obligatia de a le inchiria sau a le pune pe piata pentru anumiti chiriasi/cumparatori, au taxe daca stau goale etc.
Asa cum spuneam, proprietatea este scumpa.

~ final discuție ~