avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara sunt o mămică cu două fetițe minore ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara sunt o mămică cu două fetițe minore în urmă ...

Bună seara sunt o mămică cu două fetițe minore în urmă cu 3 ani casa părintească a luat foc tatăl meu natural nu vrea să ma lase să stau acolo sau să construiesc o căsuță pe acel loc eu și fostul meu ne-am despărțit la scurt timp după ce casa a luat foc acum locuiesc momentan în Germania cu fetițele mele aduse aici la mine de tatăl lor eu acum doresc sa duc fetițele în grija tatălui ne-am înțeles amândoi de comun acord pentru ca eu strâng bani pentru o casă și un viitor al fetițelor mele u pentru mult timp pentru ca și el să poată munci de asemenea , întrebarea mea este mă poate da în judecată pentru motivul ca le las la el și plec în străinătate la muncă , ma poate acuza de abandon sau alt ceva deși eu nu fac acest lucru nu-mi părăsesc fetițele n-am pe nimeni n-am casă n-am pe nimeni în afară de fetițe vă rog mult de tot ajutați-mă cu un sfat sunt disperată să știu ce poate face pe viitor în caz ca va face acest lucru .
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2024
Crina123c, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort, exercitarea autoritatii parintesti Andreea Morosanu Andreea Morosanu Va rog din suflet sa ma ajutati.. Sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de aproape 5 anisori! Am decis sa ma despart de sotul meu deoarece este violent ... (vezi toată discuția)
O poveste ca in filme......... Alila9 Alila9 Povestea mea incepe in noiembrie 2005,cand am auzit ca in familie mea 9 copii au ajuns pe strada,ca tatal lor s-a bolunzit a dat foc la mobilierul din casa a ... (vezi toată discuția)
Recastigare custodie Nefericire Nefericire Buna ziua, ajutati-ma va rog! Am o fetita de 9 anisori, cand ea avea 3 ani am decis cu tatal ei sa ne despartim si micuţa sa ramana la mine, apoi eu m-am ... (vezi toată discuția)